Welkom bij Uitgeverij van der Meulen

Welkom

Welkom op onze site. U treft hier bijna 20.000 artikelen aan: van ansichtkaart tot souvenirs van vele plaatsen en gebieden in Nederland.

Met een toegangscode kunt u inloggen in onze webshop voor het plaatsen van uw bestelling; deze inlogcode moet u eerst aanvragen en wordt uitsluitend aan bedrijven of instellingen verstrekt die beschikken over een KvK nummer. U bezit nog geen inlogcode? Vraag deze dan aan onder het kopje Registreer dan hier.

Onder de plaatsnaam die u ingeeft wordt een totaaloverzicht weergegeven van producten die wij van die desbetreffende plaats kunnen leveren. U kunt in de linkerkolom onder Kies plaatsen/gebieden uw plaatskeuze ingeven.

 

NIEUWS

Classic Gifts 

Retro is een goed verkopende stijl op dit moment. Voor de kustplaatsen en -gebieden hebben wij een nieuwe collectie gemaakt met een retro-look en met producten die allemaal voorzien kunnen worden van uw plaatsnaam. Van sleutelhanger, magneet tot snoepblikje; alles is aanwezig voor een goede verkoop. Een fraaie display is beschikbaar bij een volledige vulling voorzien van een kopkaart met uw plaatsnaam.

U treft onder de plaatsen, eilanden en Zee de collectie reeds aan.


3D kaarten met indruk van uw plaatsnaam

Vanwege het succes hebben wij de collectie 3D kaarten met plaatsnaam indruk groter gemaakt. Naast nieuwe kaarten voor de kustplaatsen hebben wij ook een natuur en Hollandserie gemaakt.

 

Nieuwe website

Voor nog meer bestelplezier en bestelgemak zijn wij bezig om onze website te vernieuwen. Wij verwachten deze medio maart te lanceren met een fors aantal nieuwe mogelijkheden. Wij zullen u daar later over informeren.