Campings

Voorbeeld

Campings

Onder onze klanten rekenen we veel (zelfstandige) campings die hun eigen souvenirs en kaartjes in hun aanbod willen opnemen. Slim, want campings zitten natuurlijk bij uitstek vol toeristen.

Blije toeristen: in heel Nederland zitten ieder jaar opnieuw de campings er overvol mee. Ze komen voor een nacht, weekend, week of soms zelfs een geheel seizoen. Even lekker alles thuis de boel de boel laten. Kinderen maken vriendjes voor het leven (of voor even), volwassenen komen helemaal tot rust. Met de campings als klant zijn we natuurlijk hartstikke blij. Het is een mooie en interessante markt waar we veel voor kunnen betekenen. Met een aanpak van B2B-ervaring met deze branche en maatwerk komen we voor elke camping weer met mooie kaartjes en souvenirs. Deze campings komen bij ons met de vraag of we ze kunnen helpen met het uitzetten van een eigen lijn met campingproducten. En dat kunnen wij wel!

Niet alleen grote campings kunnen bij ons terecht. Ook de wat kleinere. We leveren namelijk ook in kleine oplages. Heb jij een camping en wil je graag met ons in gesprek om te kijken of we ook voor jouw camping een gepersonaliseerde lijn van producten kunnen ontwikkelen?