Wij stimuleren verkoop


Souvenirs en kaartjes zijn altijd al populair geweest onder toeristen. Iedereen die op vakantie is geweest, neemt wel iets mee. Een aandenken aan hun fijne verblijf, een bedankje voor de oppas en natuurlijk een ansicht naar opa en oma. Want een kaartje sturen of krijgen, dat blijft geweldig. En betaalbaar bovendien.

Voor bedrijven die toeristen ontvangen, zijn aandenkens zoals kaartjes en souvenirs een goede manier om de verkoop te stimuleren. Een rek met kaartjes trekt de aandacht, evenals een mooi display met souvenirs. Toeristen willen het souveniraanbod na hun verblijf toch even bekijken, en gaan vaak met iets naar huis.

Een souvenir is tevens een mooie reclame voor jullie onderneming en regio. Bezoekers die voor zichzelf iets meenemen, worden zo aan die prettige tijd herinnerd. Ze zullen daardoor sneller aan jullie denken wanneer een volgende vakantie zich aandient. En wie een prachtige kaart krijgt vanaf een mooi gebied of vakantiepark in Nederland, zal er geheid reiskriebels van krijgen. Zo wordt jullie naamsbekendheid vergroot en het imago versterkt.

Op basis van jarenlange ervaring kunnen we elke klant en niche hiermee gericht helpen met het nodige maatwerk. Benieuwd hoe wij jullie verkoop in z’n geheel kunnen stimuleren? Bel of mail ons of stuur een bericht via de contactpagina: we denken graag met jullie mee.