Totaalconcepten


Laat je verrassen en verbazen door de totaalconcepten bij Van der Meulen. Wij maken namelijk dromen waar, in elke mogelijke branche. Dus ook die van jullie! We ontwikkelen totaalconcepten waarbij we je gedurende het gehele proces van A tot Z ontzorgen. Wij komen met ideeën, leggen de nodige contacten, ontwikkelen het product, maken ijzersterke, persoonlijke foto’s en zorgen voor de perfecte presentatie. Zo hebben we onder andere onze eigen displays.

Maar we kunnen meer voor jullie betekenen. Zo houden we ook de voorraad up-to-date, monitoren met jou welke producten goed verkopen en blijven we meedenken met jouw wensen en ideeën.

“Wij zorgen voor een totaalbeleving waar wij, samen met jou als klant, trots op zijn.”Hoe gaan wij te werk

Na een (uiteraard) vrijblijvend gesprek gaan we bekijken welke stappen er nodig zijn om te komen tot een mooi en passend product of productlijn. Dit wordt met jou uitvoerig en helder besproken, zodat we van elkaar weten wat de verwachtingen zijn. Jullie wensen vertalen we vervolgens in een perfect eindproduct.


Trends en ontwikkelingen

Als marktleider op het gebied van B2B souvenirs en kaarten is Van der Meulen altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo kunnen we je blijven adviseren over de veranderingen in de wereld, de markt en jullie producten. Dat komt niet alleen jullie sales en naamsbekendheid ten goede, maar levert ook blije toeristen op.

Neem contact op om de vele mogelijkheden en jullie ideeën te bespreken. We denken met liefde mee.


Onze kantoortijden zijn:
maandag t/m donderdag 08.00 uur – 17.00 uur vrijdag 08.00 uur – 16.15 uur