Ons verhaal


Van der Meulen is een bedrijf met een oorsprong die teruggaat tot 1880! Meer dan 140 jaar geleden begon dhr. R. van der Meulen aan het Grootzand in Sneek zijn boekhandel en startte met het uitgeven van de allereerste kaarten.

Tot aan dit jaar heeft er altijd iemand van de generatie Van der Meulen aan het roer gestaan. Dit is te zien en te voelen door het gehele bedrijf. De wortels van al deze generaties zijn in die 140+ jaar stevig verankerd en Van der Meulen is daardoor een sterk merk geworden. Het familiegevoel zal dan ook altijd blijven bestaan.Bekijk onze video voor een blik achter de schermen van ons mooie bedrijf

Wat wij doen

Van der Meulen is gespecialiseerd in het uitgeven van (toeristische) souvenirs en kaarten van plaatsen van geheel Nederland. Van Ameland tot Zierikzee… Met een eigen beeldbank met de mooiste foto’s van onze huisfotografen beschikken we over beelden van alle regio’s en plaatsen in Nederland.

We worden blij om jou als klant van A tot Z te ontzorgen en een mooi product of lijn af te leveren. We denken mee vanaf de start, sturen indien nodig bij en helpen je op alle gebieden. Van het bedenken van het product tot aan de presentatie; wij staan voor je klaar. Wist je dat we gespecialiseerd zijn in totaalconcepten? Dit laten we graag aan je zien op deze pagina.

We blijven innoveren en komen dan ook regelmatig met nieuwe producten en ideeën. Onze missie: jou en jouw bezoekers blijven verblijden en verrassen met de mooiste souvenirs en kaartjes.


Klanten

Wij richten ons op de zakelijke markt en onze klanten lopen uiteen van souvenirshops, supermarkten, campings, vakantieparken tot aan natuurbeheer. Iedereen is bij ons welkom: naast grote aantallen kunnen we ook zorgen voor kleinere oplages.  


Webshop

Met een toegangscode kun je inloggen in onze webshop waar je meer dan 20.000 artikelen vindt. Mokken, kaarten, sleutelhangers en snoepblikken: de keuze is eindeloos. Kom je er niet uit of staat jouw plaats of product er niet tussen? We staan voor je klaar om je te helpen. Uiteraard ook als je iets op maat wilt laten ontwikkelen. Met onze decennia aan ervaring in het vak zitten we altijd vol goede ideeën.