Plaats / gebied


Bij Van der Meulen zijn we gespecialiseerd in het maken van ansichtkaarten en souvenirs van plaatsen en gebieden door heel Nederland. Op jaarbasis produceren wij zo’n 20.000 producten. Van koelkastmagneet tot sleutelhanger, van snoeppot tot spel; je kunt het zo gek niet bedenken of het is bij ons mogelijk om te laten maken. Daarnaast denken we graag mee in de totstandkoming van nieuwe concepten en producten. Missen jullie een bepaald product dat een memorabel aandenken aan jullie bestemming zal zijn? We staan jullie van begin tot eind bij in dit proces, van ontwerp tot productie, levering en display.

Ieder jaar bezoeken tientallen miljoenen mensen ons kikkerlandje. En ook Nederlanders reizen ook wat af binnen de landsgrenzen. Miljoenen toeristen maken zo elke keer weer mooie herinneringen. Het is zonde om ze zonder een mooi souvenir of kaart van jouw stad of regio naar huis te laten gaan. Maar ook inwoners van jullie streek zullen enthousiast worden van mooie aandenkens. De afgelopen jaren is de vraag naar lokale producten namelijk sterk toegenomen onder de bewoners van de stad of dorp zelf. Het is dan ook voor veel winkels een interessante investering met een goed verdienmodel. Bovendien halen toeristen met een souvenir een tastbare herinnering aan jullie streek in huis. Zo’n memorabel product vergroot dan ook de kans dat ze jullie bestemming nogmaals bezoeken of aan derden aanraden.

Staat jouw plaats of gebied er al tussen? Bijna alle producten kunnen voorzien worden in een geheel eigen stijl. Of creëer een hele lijn van je woonplaats of regio.Van Ameland tot Zierikzee

Door onze eigen uitgebreide beeldbank en fotodienst beschikken we over opnamen van geheel Nederland. Deze zijn actueel en worden regelmatig vernieuwd. Door iedere plaats goed in beeld te brengen en te houden, kunnen we op een snelle manier mooie producten produceren en leveren die bovendien up-to-date zijn.


Fotografie

Foto’s zijn de basis voor een goed product: ze roepen immers een emotionele binding op met herinneringen. Onze fotografen trekken door het hele land zodat elke regio in onze exclusieve beeldbank is vertegenwoordigd. Uitgerust met jarenlange ervaring en de modernste digitale apparatuur weten we elke bestemming op de beste manier vast te leggen. En natuurlijk luisteren we daarbij naar wat jullie én jullie bezoekers als mooiste plekjes zien. Na het bewerken van de foto’s worden ze omgezet in een product zoals een magneet, snoepblik, kruikje, kaart of een ander prachtig souvenir.


Maatwerk

Door goed te luisteren en mee te denken vinden we voor iedere klant de juiste oplossing. Ook voor jullie. Maatwerk en gepersonaliseerde producten zijn altijd mogelijk en deze bedenken en leveren we met liefde. Of het nu gaat om één los item, of om een compleet totaalconcept. Lees op deze pagina alles over onze totaalconcepten.

Nieuwsgierig geworden naar een eigen serie van jouw plaats en/of regio? Wij kunnen dit regelen voor je. Ook voeren we sinds een aantal jaar een uitgebreide collectie private-label producten. Dit is al mogelijk vanaf 24 stuks. Neem vrijblijvend contact met ons om alle mogelijkheden te bespreken.