Geplaatst op

De eerste ansichtkaart van Van der Meulen

eerste ansichtkaart van der meulen

Ons allereerste product betrof deze ansichtkaart uit Giethoorn, met daarop koeien in een punter. Geschoten door Rijkele van der Meulen, naast oprichter van ons bedrijf tevens bevlogen fotograaf. Gezien de vele smalle waterkanalen die Giethoorn doorklieven, was zo’n klein bootje de meest logische manier om vee in te vervoeren. Tegenwoordig zijn het vooral toeristen die van een boottochtje genieten in deze prachtige omgeving. Per jaar bezoeken zo’n 350.000 toeristen dit gebied 

Van der Meulen leverde het beeldmateriaal voor onze eerste ansichtkaart dus zelf, en dat is bijna 150 jaar later onveranderd. Onze eigen fotografen reizen het hele land door om de mooiste herinneringen in beeld te vangen voor kaarten en souvenirs. Ook wanneer up to date fotomateriaal nodig is.

Van die ene ansichtkaart in 1880 is onze collectie uitgegroeid tot meer dan 20.000 items. We kunnen wel stellen dat niets ons onmogelijk lijkt!

Op onze website kun je artikelen zoeken op plaatsnaam en regio. Zo vind je altijd een souvenir dat bij jullie aanbod past. 

Hebben jullie zelf een wens of idee om jullie regio of bestemming van mooie souvenirs te voorzien? Of moet de eerste ansichtkaart uit jullie regio nog gemaakt worden? Kom vooral met Van der Meulen in contact over de vele mogelijkheden: 

info@vandermeulen.nl 

+31515435651

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen: volg ons

Op onze social media-kanalen delen we geregeld nieuws van ons bedrijf. Van nieuwe samenwerkingen en productlijnen tot beurzen en andere evenementen; volg ons op Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven of een inkijkje te krijgen in onze onderneming en branche!