Geplaatst op

Souvenirs in de duinen van Schoorl

souvenirs schoorl staatsbosbeheer duinen

Ben je op zoek naar een uniek souvenir van jouw bezoek aan de prachtige duinen van Schoorl? Dan ben je bij Staatsbosbeheer Buitencentrum Schoorlse Duinen aan het juiste adres! Dit is niet alleen een mooie belevingswinkel van Staatsbosbeheer. Ook is dit het startpunt voor wandelingen, vind je er exposities en worden er activiteiten georganiseerd. Je zult het buitencentrum ongetwijfeld bezoeken wanneer je van plan bent de Schoorlse Duinen aan te doen.

In hun sfeervolle, ruime winkel vind je een breed scala aan souvenirs en kaarten van Van der Meulen. Van ansichtkaarten en producten met ‘Groeten uit…’ tot snoepblikken met afbeeldingen van de duinen; er is voor ieder wat wils. Dit alles is te bekijken in onze eigen displays, die passen bij deze klant en de winkel.

Net als de displays zijn onze producten met veel liefde en aandacht gemaakt. Perfect om te delen met familie en vrienden, of gewoon als cadeautje voor jezelf.

Ook interesse in lokale aandenkens in jouw winkel? Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze vernieuwde website. Gebruik de zoekfunctie of bekijk producten per thema, zoals ‘zee’ en ‘natuur’. Daar vind je geheid wat je zoekt! En mocht dat niet zo zijn: laat het ons weten. We denken graag met jullie mee over een passend aanbod.